miercuri, 31 decembrie 2008

happy new year

see ya all on the other side :)

vineri, 19 decembrie 2008

this is the life

gata, nu mai pun video embeded. ma enerveaza cum ingreuneaza loadingu la pagina. deci,

http://www.youtube.com/watch?v=ng8KQq0L0eY

si nu ma pot abtine :P



amy macdonald - this is the life
Asculta mai multe audio Muzica »

super tare :)

miercuri, 10 decembrie 2008

mila 2 de langa 3

in diminetile imposibile de la birou, imi aduc aminte de vama veche. treziti pe jumatate, asteptand rasaritul pe o patura, inveliti cu sacul de dormit.. seara dansand pe plaja, iesind din mare plini de alge si cautand haine.. cu degetele prin nisipul fierbinte, sau in dupa-mesele ploioase uitandu-ne un film pe ecranul mic de psp intinsi pe terasa si mancand un kebab, stand la povesti la The Shire si ascultand...


marți, 9 decembrie 2008

marketing?

nu i se pare nimanui ipocrit sa-ti faci promo la tv cu un slogan de genu: "te-ai saturat de manele" sau "te-ai saturat de ghertzoi" si astfel sa injuri dintre oamenii care au pagina la tine pe site?



daca dai o tura pe veveve neogen punct ro o sa intelegi ce vreau sa spun. acuma, eu nu injur pe nimeni. fiecare asculta/face ce vrea. dar mi se pare ipocrita atitudinea neogenului.

vineri, 5 decembrie 2008

despre noul google reader

zoso, total de`acord. o schimbare binevenita. mai multe aici, desi nu gasesc altceva ce sa ma intereseze in afara de Collapsible navigation :D

miercuri, 3 decembrie 2008

fiecare sut in fund e un pas inainte

toti am patit dintr-astea. unii au ramas tot asa, altii si-au pus intrebari si au invatat ceva.

pall mall albastru, cafea, sters praf de pe blog.



Fort Minor - Cigarettes
Asculta mai multe audio Muzica »

ne-am mutat la birou nou, am asteptat mult treaba asta. dozat, asteptam pentru ca vroiam o schimbare si pentru altele care tin de colegi si de locul de munca in general. partea proasta e ca in tot entuziasmul meu am fost distrat si am gresit unde nu era loc de greseala.

deci: mers acasa, umplut cada cu apa, meditat putin, apoi WoW pana ma tin ochii si in final somn.

it's just like a cigarette, it's something that i do..

p.s. problema 2 de rezolvat: obisnuit trezit la 7, ajuns pe 8 la birou.

vineri, 24 octombrie 2008

noros cecer

cat de frumos pot unii sa cante..

joi, 23 octombrie 2008

Badea vs. Huidu

Ma care-i faza cu astia 2? De ce betesig se inteapa asa unu pe altu? Mie imi place de amandoi, au darul de a carcoti si de a te face sa iti pui intrebari cel putin. Si ma oftic pentru ca-i vad acuzandu-se unu pe altu cand impreuna poate ar face ceva bun. Combinand idei ma gandesc.

Oricum, sunt al dracu` de curios care din ei a inceput. Mircea Badea sau Serban Huidu

luni, 20 octombrie 2008

important?



eu nu sunt educat ca la carte sa spun ceva important.. da piesa asta face toti banii. la fel de tare ca la prima auditie.

miercuri, 8 octombrie 2008

alta perspectiva a vietii



M-a luat prin surprindere, si poate faptul ca nu stiu daca e pe bune sau nu ma intriga intr-o masura in care sa-mi mentina atentia constant. Acum cateva zile am dat peste un blog. A fost prima data cand, dupa ce am citit un articol "la nimereala", am vrut sa citesc tot ce e acolo.

Cu cat lasam post-urile in urma, vroiam mai mult. Ce mi se pare interesant e ca nu sunt bannere/reclame, ceea ce inseamna ca nu e facut pentru bani. Cel putin deocamdata. Si asta ii da o alura de "pe bune". Spun asta pentru ca foarte putini din .ro care ajung sa aive atatia vizitatori nu isi lasa pagina fara reclame. Si in afara cazului in care testeaza terenul pentru o carte sau ceva, alt motiv decat cel care e acolo, printre randuri, nu pot sa gasesc.

Revenind la continut. Blogul e acesta. In legatura cu ce e expus acolo, pot sa spun ca-mi place foarte mult cum e scris. Cu cat imi dau seama ca poate chiar e pe bune, cu atat mai mult ma atrage. Si nu e o chestie sexuala, e pur si simplu ocazia de a vedea lumea prin ochii aceia. Si m-a intrigat tot timpul ce simte o persoana cand e in situatia aceea, cand a facut alegerile si merge cu ele mai departe.

Daca treci pe aici.. asta e pentru tine. Ca esti pe bune sau nu, ai reusit sa atragi atentia.

neverending white lights - the warning

In moments I forget, I'll tell you what it takes
But you don't want to know this yet
I let the virus bite someone else's brain
I invade you now
I fade you out
I made you now
I erase you now

Still, those pattern repeat
They'll leave you all, leave you all in pain
And now I can't recall if someone would have said
I invade you now
I take you down
I make you now
I erase you now

These moments make you cry for someone else's life
They over feed you all until you die
They say they love you but they all love you, no way
Your cuts will drain your heart away

Take someone else's life away
Someone else's life away

You had a warning
You didn't want it
You can't come crawling back now

You had a warning that you wanted

vineri, 3 octombrie 2008

e vineri.

ca de obicei, la noi vineri se rade :D



via this

luni, 22 septembrie 2008

truth in advertising



tocmai am observat chestia asta, hahaha

intarziat



Fort Minor - Right Now
Asculta mai multe audio Muzica »

`neatza. ii vad pe zoso si cabral (or fi mai multi, eu pe ei i-am observat) ca folosesc muzica pentru post-uri :) pe sistemu` "da-i play inainte sa citesti". imi place, in sfarsit folosesc si eu ceva ce vad si la altii, fara sa copiez (nu ca as copia..)

mie imi place chestia asta cu muzica, da putina perspectiva textului si il apropie cititoru` de ceea ce simti tu cand scrii amalgamu` de litere, virgule, all the crap. eu incepusem sa scriu un "roman" prin facultate, si am folosit chestia asta. printre randuri puneam din cand in cand numele piesei care ma inspirase pentru bucata aceea de text. haha, am un fost coleg care si acum ma roaga sa scriu mai departe..

anywho.. fort minor - right now, ascultat intr-o dimineata de toamna, rece, mi se pare ca se potriveste la fix. enjoy.

vineri, 19 septembrie 2008

ca la noi... rar

ce sa mai zic de asta. si sa nu-ti vina sa-i bati pe toti wankerii astia..


via alexbrie.net

inca putin pana la doo'j'cinci

urasc facturile. nu pentru ca marile coorporatii sunt un rahat sau alte balarii, ci pentru ca asa se nimeresc sa apara atunci cand am bani. si ma lasa fara. parca e un pitic mic ce sta dupa dulap, si cand apare farfuria cu prajituri, HOP sare, ia cateva bucati si fuge inapoi.

deloc amuzant.

miercuri, 17 septembrie 2008

de incantat retina

una beton si inca un site plin de material pentru incantarea retinei.

late at work

nu chiar asa de "late", dar totusi.. satul de prostia prin care am trecut azi. si ma asteapta inca un telefon nupreainteresant. draci..

ascult



eviscerape2 - WoW pvp video
Vezi mai multe video din Jocuri »

si visez la mai bine. cine stie, poate e chiar dupa colt.

m-am plictisit sa scriu cu diacritice, si cu majuscule, fuck that. inchide ochii si pierde-te 15 minute ascultand muzica de mai sus. daca adorm la birou promit sa scriu cand ma trezesc, hahaha.

joi, 4 septembrie 2008

miercuri, 13 august 2008

vineri, 8 august 2008

clar, e vineri



La noi la birou se intamplă ceva in fiecare vineri. Fiecare vineri e o experienţă unicî. De obicei se râde pe orice temă, se vorbeste apă minerala, chestii "de vineri"

ps: dacă nu ştii photoshop nu are rost să dai click pe imagine

joi, 31 iulie 2008

outer space shit

Cica au gasit apa pe marte. Urmeaza conferinta de presa..

just my 2 cents: transformers2? gluming.. ala vine in 2oo9 :) si apropo, s-a amanat cu o luna sau asa ceva.. cica a facut accident actorul principal.

luni, 28 iulie 2008

in interior



Implant Pentru Refuz - In Interior
Asculta mai multe audio Muzica »

Azi a fost frig. Nu foarte tare, asa ca o dimineata de toamna timpurie, cu nori si umezeala in aer. Asteptand autobuzul am inceput sa fredonez in minte o melodie. Patesc des chestia asta, si imi place :)

Asa adormit, cu tigara in mana, am fredonat pana la birou chestia asta. Enjoy :D

joi, 24 iulie 2008

valuri de fum

Fum.. Habar n-am de ce fumez..



Sigur Ros - Seaglopur
Asculta mai multe audio Muzica »

..cred ca e doar o nevoie bizara de a face ceva cand iesi pe balcon in pauza la servici, sau cand astepti autobuzul. Noaptea, dupa ce lasi deoparte pixeii si te asezi in geam la un gram de liniste, printre secundele plictisite. Le amesteci cu fum si le mai numeri inca o data. Sau vara, cand te asezi pe o banca de pe bulevard, dupa ce te-ai plimbat jumatate de ceas pe langa cetate. E asa.. un fel de a gandi nimic si in acelasi timp de-ati ordona gandurile. Miros umed si racoros de strand in mijlocul diminetii, sau iarba uda cand tocmai te-ai intors din piscina..

Douazecisipatru. Haha, sau dupa un chef la cabana, cand pe la 3, 4 dimineata toti sunt plecati sau dorm, cu muzica la maxim, aroma de bere si tigari stinse. In stanga o sticla dezvelita, inca doua guri de bere.. in dreapta o tigara fumegand, jumatate arsa, si scrumul plutind spre mozaicul rece.

Intins pe sezlong, dezlipind un ochi la soaptele din jur, cu pachetul de tigari cazut pe nisip.. trag aer in piept si sorb toata dimineata in plamani, o sarut si ma intind cu ea in brate.

Aprind tigara si ma uit la geana de lumina cum se joaca pe valuri.

E unspe` si jumatate si in loc sa-mi vad de pixei visez la fum. Gata, mai ies la o tigara si continui maine.

miercuri, 23 iulie 2008

si totusi, stam pe "mess" nu?

Aici si aici ma asteptam sa vad mai multe pareri constructive, sa vad ca cel putin oamenii spera la ceva mai bun.. Dar m-am oprit la comentariile gen "shit happens" si ma gandesc: e super tare sa stai pe mess si sa ai haifaiv, mai ales in contextul in care habar n-ai ca ceea ce scrii sau citesti tot din scoala le-ai invatat, si totusi ei fug de scoala. Ei uite, eu dau vina si pe tineri. Tot ma abureste lumea ca sa vezi, anturaje, rahat... da, si alea contribuie. Dar e si vina lor.

marți, 22 iulie 2008

nu mai avem...

... bucatarie. s-a transformat in birou. acum fumam pe balcon, haha

luni, 14 iulie 2008

ganduri de luni dimineata ...


... cand nici iarba nu creste, dar pe strada noastra se lucreaza intens la reasfaltare. Cel putin galagia de saptamana trecuta (cand au spart tot ce era asfalt) s-a terminat si acum aud muzica din casti.

Zilele astea m-am tot gandit si razgandit in legatura cu un mic proiect, dar n-am avut cum sa materializez mare lucru pentru ca nu am monitor acasa (s-a ars) si abia azi, maine, il comand pe cel nou. In schimb am gasit doi studenti foarte ambitiosi, pe care ii voi ajuta cu website-ul si un pic de branding. Mi-a placut sa-i vad entuziasmati si totodata foarte capabili in ceea ce vor sa faca.

Eu.. tai frunza la caini... am o idee destul de buna, destul de mare, si habar n-am de unde sa incep...

miercuri, 28 mai 2008

the idiot isn't that idiot...

interview with uwe boll

cativa neuroni in plus si chiar ar fi ceva de capu` lui

miercuri



theatre of tragedy - highlights (bonus track on Storm)
Asculta mai multe audio Muzica »

luni, 19 mai 2008

brainstorming

Pe romaneste: zbaterea neuronilor, a sucului gastric si a cafeinei, impreuna cu doza optima de fum de tigara inhalata, pentru a obtine ca rezultat o idee buna. Idee care, dupa alte analize si rahaturi, sa incerc s-o materializez. Pana acum au fost 2 idei foarte valabile, care din pacate le-am vazut azi pe net, proaspat iesite la apa. Dragut.. Deci: nicotina, cafeina, si o iau de la capat...

miercuri, 14 mai 2008

seara, la birou, ...

...in timp ce astept sa se termine transferul catorva fisiere, la care de altfel am lucrat toata ziua, vorbesc cu ea. Si ca sa-mi fie asteptarea mai usoara (lol) imi trimite ceva haios:

ABUZ: (Om) fara buze
APOI: apa mare
BIZAR: zar dublu
MACEL: mac mic
MICROSCOP: scop marunt
SOIOS: de soi
INVIORAT: Prevazut cu vioara
INFOCARE: transformare in foca
IMPRASTIERE: rezultatul procesului prin care betivii se fac prastie
GHINIOANE: varianta moldoveneasca pentru ardelenescul "Bine, Ioane"
LESINA: pe unde merge "le tren"
MERITORIU: teritoriul ocupat de livada de meri
RATEU: pateu din carne de ratza
SCARABEU: cetatean ce locuieste la bloc, la scara a doua; din aceeasi familie de cuvinte se cunosc scaraceu si scaradeu.
TRACTOR: actor cu mult trac
TUTUN: a-a-arma de-de-de a-a-artilerie
TZURTZUR: Sunetul soneriei, iarna
BATALION: fratele mai mic al plutonierului Batal Gheorghe

luni, 5 mai 2008

legat de scaun

Ce faci cand nimic nu-l multumeste pe client? Iti bagi p*** in ea treaba, iesi la o tigara, iti faci o cafea cu ultimul plic ce-l gasesti ratacit pe birou printre hartii si alte cele, dupa care incerci iar... si iar... si daca tot nu e ok, mai faci odata..

joi, 17 aprilie 2008

summer music

asta e muzica mea pentru vara asta :) azi i-am ascultat pe baietii astia pentru prima oara. no comment. just play the song.

asa trebuie sa sune muzica live, mai bine decat in studio.

miercuri, 16 aprilie 2008

e nasol...

cand pleaca prietena timp de o saptamana. Am mai mult timp sa lucrez la niste chestii ce le aman de ceva vreme, dar ceva lipseste :) nu-s obisnuit fara ea. Eh, trece repede o saptamana...

joi, 10 aprilie 2008

Aja imi plaje mie :X :X :X






Asa ar fi aratat blogul meu in fiecare zi, daca n-as fi terminat scoala.
Afla mai multe pe www.vreauinclasanoua.ro

miercuri, 9 aprilie 2008

stop uwe boll



Sper ca e o gluma.. Omu` asta n-a facut un film care sa ma tina in fata monitorului mai mult de 10 minute, fara sa adorm sau sa-l opresc. Cine naiba ii da bani sa faca mai departe filme? Dupa atatea esecuri lui ii mai arde de asa ceva? Sper ca e o gluma.. in caz contrar am si eu o afirmatie:

Go suck a donut!

apropo, daca esti de acord cu mine semneaza aici.

luni, 31 martie 2008

2oo8 in cinematografe

lista de must see si must get de anu asta (deocamdata). intre timp imi creste videoteca, si astea de mai jos le am pe lista achizitiilor pe 2oo9, cand mai scad ceva preturile, hehe..

righteous kill

wanted

the incredible hulk


ironman

street kings

the happening

the bank job

88 minutes

paranoid park

cloverfield (parerea mea: best monster movie EVER)

i am legend (dada, e de anul trecut, si?)

vantage point (genial)

the dark knight

hancock

hellboy 2

superhero movie (leslie neilson.. nu-mi place seria de scarry movie and shit, dar asta vreau sa-l vad)

10.000 BC trebuie savurat cel putin la partea grafica.

ps: i love you

joi, 27 martie 2008

catch the wind

:) i love this stuff.. da, imi plac instrumentalele astea. uite, ascultand catch the wind de la annihilator, am incercat sa-l prind intr-o imagine.



miercuri, 5 martie 2008

bus stop



parca astept sa se schimbe ceva si nu stiu ce.. maine plec la bucuresti si ma intorc luni. va fi un mini concediu doar eu, ea, pall mall albastru si cafea.

apoi am timp sa revin la rutina.

7:40, vant rece, tigara fumegand, castile in urechi, privind capatul drumului de unde urmeaza sa apara autobusul... mmmm mmmm mmmm mmmm...

luni, 25 februarie 2008

luni, 18 februarie 2008

little big branding

Lucrez ca web designer (junior graphics designer mai bine zis) de ceva vreme, si am trecut prin multe proiecte. Mai mici, mai mari, am avut si inca mai am multe de invatat, tot ce pot sa spun pana acum e ca oamenii sunt al naibii de aiurea la multe capitole. Clientu` se poate transforma intr-un atotstiutor intr-o secunda, si brusc nu mai ai nici o placere sa lucrezi. Dar poate ca fara dintr-astia nu ar mai fi la fel de interesant..

In ultima vreme lucrez la 2 site-uri pentru niste cunostinte, si partea buna in toata chestia asta e ca mi-au dat mana libera la tot ce tine de design. Incepand de la logo, culori, corporate identity, si terminand cu site. Toatea astea sunt un exercitiu important pentru mine pentru ca am ocazia sa gandesc totul, incepand de la concept pana la realizare, si ma ajuta sa gandesc putin altfel tot procesul. Altfel insemnand mai implicat.

Daca citesti chestia asta, spune-mi parerea ta.

automagis.ro from Logosauce.com

Imi place sa primesc feedback :)

ps: proiectul e finalizat in proportie de 60%, dar conceptul e final. Revin cu conceptul de site mai pe seara.

marți, 5 februarie 2008

ce mai fac blondele?

ia uite.. oare poti face febra musculara din asa ceva?

via Dragos Novac.

smile

Un tip, singur acasa. Cineva suna la usa. Tipul deschide usa. La intrare o moarte mica, asa cam de douazeci de centimetri inaltime, cu coasa si parpalac negru.

- Vai, Doamne, vaaaai!
- Stai lejer, am venit dupa hamster

vineri, 1 februarie 2008

joi, 31 ianuarie 2008

fahrenheit



fahrenheit on wikipedia

Da, ma joc. Imi plac in special jocurile care au plot mai complex, interesant si gandit bine. Genul adventure a fost, este si va ramane preferatul meu, si asta e un joc care merita toata atentia. Daca iti place un film bun, in care si interactionezi cu personajul, incearca fahrenheit.

ps: a inceput frate-mio sa-l joace iar.. si mi-a facut pofta :D

gamespot: 8,4
gamepublic: 88%
adventuregamers: 5/5

ce lipseste la noi

am gasit cateva insemnari foarte interesante aici, si cu ocazia asta mai adaug pe cineva in blogroll si in feedreader.

apropo, e de luat aminte de multi dobitoci din tara asta. aici pe larg

cerculetz de fum...

Asa prin a 6-a, a 7-a, am descoperit la biblioteca sectiunea SF, care mai tarziu mi-am dat seama ca imi ocupa o mare parte din timpul petrecut cu lectura. Nu erau foarte multe carti, si printre ele erau si dintr-alea de duzina, scrise de oameni plictisiti cu probleme la etaj. Dar, au fost si multe chiar foarte interesante. Cele mai digerabile erau nuvelele scurte, pentru ca se terminau repede si iti ramanea in cap ideea destul de mult cat sa iti lase imaginatia sa croseteze mai departe continuarea.

In fine, n-are nici o legatura, dar daca tot ai ajuns aici cu cititu` ia pune castile pe urechi si da-i drumu la muzica. Aici pe dreapta. Daca nu merge da-i un F5. Asa, si daca iti place, fa-mi o mica favoare: tine minte numele piesei si formatia.

De fapt vroiam sa vorbesc despre rutina. Chestia aia care incepe dimineata, cand suna alarma si tu o auzi incet, incet, cum isi face loc in frantura de vis care a mai ramas, in timp ce lumina de afara te zgarie pe retina. Si te ghemuiesti sub patura si nu-ti vine nicicum sa te ridici din pat. Apoi te ridici incet, incet, realizezi ca daca deja e lumina in camera inseamna ca esti pe ultimele 5 minute, si e foarte posibil sa intarzii. Deschizi usa, faci un pas, mai deschizi o usa, te speli, te intorci in camera si arunci o privire lunga spre pat.

Dupa 2 minute esti pe hol, legi sireturi. Inchizi fermoare. Pui casti pe urechi si cauti o melodie asa mai animanta. Incui usa din reflex, cauti pachetu` de tigari si bricheta, iar pe cand iesi din bloc ai plamanii plini de fum si muzica miscandu-ti oasele spre statia de autobuz. Chestia e ca asta o faci in fiecare dimineata si iti aduci aminte de drumu` asta doar in dimineata urmatoare. Adica exact cand faci aceleasi lucruri din nou. E un fel de deja'vu` mai tampit pentru astia ca mine care se trezesc mai greu, si unul mai placut pentru cei care se trezesc din timp si isi savureaza cafeaua, tigara, ce-o fi.. asa, trecem peste asta.. pana la urma, partea asta poti sa o faci si cu ochii inchisi, mai ales dupa primii 2 - 3 ani de cand ai inceput sa mergi la servici si trebuie sa ajungi pe 8.

Asa.. stii.. si iti trec multe chestii prin cap cat timp esti pe bus. Mie cel putin imi place ceea ce lucrez si niciodata nu am ganduri despre servici in afara programului. Nu pentru ca mi-e totuna, ci pentru ca imi place si sunt sigur pe mine. Nu am stress din cauza asta (mersi sefu`). De obicei pe bus stau cu ochii aruncati pe trotuar pana cand simt ca am ajuns la destinatie. Si ascult muzica. Apoi ajung la birou si-mi vad de treaba, dar despre asta n-are sens sa vorbesc.. Apoi imi sun prietena si deja nu mai sunt la birou.

Si aici incepe sa devina un pic ciudat.. e ceva in aer.. ma suna un coleg din generala.. ma cheama la o tequila.. ajung in bar si sunt toti colegii mei din generala.. chiar si prietena mea e acolo, si culmea, ii stie pe toti.. de parca s-ar stii de-o viatza.. cum se intampla totul repede nu-mi dau seama de nimic, le iau toate pe bune si ignor senzatia aia de "ciudat".. raman fara tigari si la bar nu mai au.. ies din bar sa caut tigari, si in parcarea de langa magazin e un alt coleg, din facultate de data asta, langa masina.. e cu prietena lui.. ma cheama la o plimbare, urc in masina, apare si prietena mea, urca si ea in masina.. pornim muzica si pornim.

Ciudat.. 5 minute mai tarziu e dimineata.. intru in bloc, urc scarile, ajung la usa mea. O deschid, ma descalt.. intru in camera si ma intind in pat. Trag patura peste mine si vreau sa inchid ochii dar nu pot. E lumina deja. Asa putin, doar cat sa o simti..... incepe sa cante ceva. Foarte cunoscut..

Incet.. incet.. Melodia si face loc in frantura de vis care a mai ramas, in timp ce lumina de afara te zgarie pe retina. Si te ghemuiesti sub patura si nu-ti vine nicicum sa te ridici din pat. Apoi te ridici incet, incet, si iti dai seama ca daca deja e lumina in camera, deci iar nu te-ai trezit cand a sunat alarma si asta inseamna ca esti pe ultimele 5 minute asa ca e foarte posibil sa intarzii...

shhh... de fapt tocmai te-ai trezit...

ps: apropo... pe ce melodie ai incept sa citesti?

miercuri, 30 ianuarie 2008

brick in the wall

E momentul in care te pui pe scaun si tragi tastatura mai aproape. Momentul in care vrei sa scrii si habar n-ai de unde sa incepi. Si stai.. Apoi incerci sa formulezi in cap 2, 3, 5, 10 inceputuri de fraza care sa dea drumul cuvintelor. E momentul ala inainte sa dai drumu la muzica si sa o iei de la capat. Ma obsedeaza. E ca si cand as vrea sa urc in autobuz si se inchid usile inainte sa intind piciorul spre prima treapta.

E cam nashpa.. legat la spate si mut.. ah, si e beton cand rumegi o idee asa vreo juma` de ora, apoi ti se pare aiurea si te intrebi cum naiba ti-a trecut asa ceva prin cap. Copiii cu profilele lor de hi5, cautand atentie cand habar n-au ce-i aia. Azi, in drum spre casa, ma gandeam de ce inteleg unii aiurea ce inseamna sa ai blog. Toti astia care scriu pe net vor sa fie cititi, nu exista cealalta varianta. Nu exista "am blog da` nu e public".. Internet inseamna comunicare, interactiune. Mai bine iti tii in buzunar un carnetel si un pix si scrii cand iti vine sau cand nu mai ai hartie la toaleta, problema ta.. Dar atunci cine mai vede ce-ai scris? Adica nu e tot una cand areti tuturor o parere, un punct de vedere, ce-o fi, sau scrii ca prostu` ca azi te-ai scarpinat in nas dupa ce te-ai scarpinat in dos. Dar e important sa vada toti.. massmessage pe iahu: "[random].hi5.com, baga un comment ;)" ... /ignore e indispensabil.

Revenind.. azi imi citeam feed-urile, ca-n fiecare zi. Dupa cafeaua din pauza. Feedreaderu` ala e ziaru` de maine, si cine zice ca blogurile sunt inutile e inconstient. Asa.. si ma apuca iar chestia aia "spune si tu ceva".. dupa 5 minute imi trece. La un moment dat incepusem sa scriu, dar nici eu nu stiu de ce o faceam. Umpleam spatiu virtual cu chestii inutile. Dar de data asta nu e la fel, acum o sa ai ce sa scrii (asta era tipu` ala de pe umar, ala care iti ridica moralu`).. ok, imi fac iar "blog", dupa multa vreme.. si incep sa mai coc ceva pentru scris. Nu chestii banale, ceva anume.. Ceva despre care pot sa spun ceva, un "ceva" care sa ma scoata din zid..

fleoshc..

Totul se reduce la momentul ala.. la momentul ala cand te asezi pe scaun si tragi tastatura mai aproape.. acolo cand ai ceva in minte si cauti propozitia aia cu care sa incepi, si n-o gasesti. Acolo. E inghesuiala de idei, si nu poti da drumul niciuneia pentru ca se impiedica una de alta.

Daca ai apucat sa citesti pana aici atunci pune castile pe urechi si da-i play acolo in dreapta sus unde scrie push2play. Daca ai ajuns pana aici inseamna ca am fost interesant pret de cateva randuri, si poate data viitoare cuvintele vor curge altfel. Pentru ca numai odata e prima data, si data viitoare poate e mai usor.

Intre timp s-a facut 23pm, stau de mai bine de-o ora sa scriu ceva aici, ea ma cheama la WoW si eu mai am de lucru. Cafea si pall mall inainte.. Apropo, daca ai ajuns aici.. data viitoare porneste muzica inainte sa te apuci de citit. E o chestie de-a mea..

save. save. save.

..senzatie tampita: Stai si te uiti la monitoru` oprit ca broasca la bariera, injuri ca s-a luat curentu, si urmatoarea chestie care iti trece prin cap e: n-am salvat, futui! left control e alb, s-a dat textu` jos de la atatea apasari.. si totusi acum n-ai salvat. si stai exact ca broasca la bariera..

urmatorul pas: bucatarie, tigara, pomenire sfinti...

23pm

Sunt mai multe motive pentru care am ales sa continui cu blogu. Vroiam sa astept pana imi cumpar domeniu, dar pana voi avea timp si de chestia aia va trece mult timp. Asa ca o iau de unde am ramas data trecuta.

Pe scurt, 23pm e putin din ce sunt eu :)