joi, 31 iulie 2008

outer space shit

Cica au gasit apa pe marte. Urmeaza conferinta de presa..

just my 2 cents: transformers2? gluming.. ala vine in 2oo9 :) si apropo, s-a amanat cu o luna sau asa ceva.. cica a facut accident actorul principal.

luni, 28 iulie 2008

in interior



Implant Pentru Refuz - In Interior
Asculta mai multe audio Muzica »

Azi a fost frig. Nu foarte tare, asa ca o dimineata de toamna timpurie, cu nori si umezeala in aer. Asteptand autobuzul am inceput sa fredonez in minte o melodie. Patesc des chestia asta, si imi place :)

Asa adormit, cu tigara in mana, am fredonat pana la birou chestia asta. Enjoy :D

joi, 24 iulie 2008

valuri de fum

Fum.. Habar n-am de ce fumez..



Sigur Ros - Seaglopur
Asculta mai multe audio Muzica »

..cred ca e doar o nevoie bizara de a face ceva cand iesi pe balcon in pauza la servici, sau cand astepti autobuzul. Noaptea, dupa ce lasi deoparte pixeii si te asezi in geam la un gram de liniste, printre secundele plictisite. Le amesteci cu fum si le mai numeri inca o data. Sau vara, cand te asezi pe o banca de pe bulevard, dupa ce te-ai plimbat jumatate de ceas pe langa cetate. E asa.. un fel de a gandi nimic si in acelasi timp de-ati ordona gandurile. Miros umed si racoros de strand in mijlocul diminetii, sau iarba uda cand tocmai te-ai intors din piscina..

Douazecisipatru. Haha, sau dupa un chef la cabana, cand pe la 3, 4 dimineata toti sunt plecati sau dorm, cu muzica la maxim, aroma de bere si tigari stinse. In stanga o sticla dezvelita, inca doua guri de bere.. in dreapta o tigara fumegand, jumatate arsa, si scrumul plutind spre mozaicul rece.

Intins pe sezlong, dezlipind un ochi la soaptele din jur, cu pachetul de tigari cazut pe nisip.. trag aer in piept si sorb toata dimineata in plamani, o sarut si ma intind cu ea in brate.

Aprind tigara si ma uit la geana de lumina cum se joaca pe valuri.

E unspe` si jumatate si in loc sa-mi vad de pixei visez la fum. Gata, mai ies la o tigara si continui maine.

miercuri, 23 iulie 2008

si totusi, stam pe "mess" nu?

Aici si aici ma asteptam sa vad mai multe pareri constructive, sa vad ca cel putin oamenii spera la ceva mai bun.. Dar m-am oprit la comentariile gen "shit happens" si ma gandesc: e super tare sa stai pe mess si sa ai haifaiv, mai ales in contextul in care habar n-ai ca ceea ce scrii sau citesti tot din scoala le-ai invatat, si totusi ei fug de scoala. Ei uite, eu dau vina si pe tineri. Tot ma abureste lumea ca sa vezi, anturaje, rahat... da, si alea contribuie. Dar e si vina lor.

marți, 22 iulie 2008

nu mai avem...

... bucatarie. s-a transformat in birou. acum fumam pe balcon, haha

luni, 14 iulie 2008

ganduri de luni dimineata ...


... cand nici iarba nu creste, dar pe strada noastra se lucreaza intens la reasfaltare. Cel putin galagia de saptamana trecuta (cand au spart tot ce era asfalt) s-a terminat si acum aud muzica din casti.

Zilele astea m-am tot gandit si razgandit in legatura cu un mic proiect, dar n-am avut cum sa materializez mare lucru pentru ca nu am monitor acasa (s-a ars) si abia azi, maine, il comand pe cel nou. In schimb am gasit doi studenti foarte ambitiosi, pe care ii voi ajuta cu website-ul si un pic de branding. Mi-a placut sa-i vad entuziasmati si totodata foarte capabili in ceea ce vor sa faca.

Eu.. tai frunza la caini... am o idee destul de buna, destul de mare, si habar n-am de unde sa incep...