vineri, 9 octombrie 2009

Trei bucăţi

Bă, n-am fost de mult răcit. Adică aşa să stau în pat cu ceaiu' în palme şi să-mi curgă nasu' într-una. Trebuie să-mi revin până luni, neaparat.

În altă ordine de idei, săptămâna asta am avut destul timp să pun în ordine câteva idei mai vechi şi să le conturez câte puţin. Aşa că din mormanul de frânturi am început din nou lucrul la un proiect drag mie şi am pus pe foaie încă doua idei interesante de care am să mă ocup câte puţin momentan şi mai mult după ce terminăm la ce lucrăm acum.

M-am obişnuit cu Clujul deocamdată, acum încep să ţin minte străzi, trasee de bus şi alte dintr-astea, deci sunt bine din punctul ăsta de vedere ţinând cont de faptul că nu prea am timp de plimbări şi momentan nici nu-mi permit să ies prin oraş. Dar e ok, nu prea mă interesează aspectul ăsta acum.

Azi plec spre Mureş, după 3 săptămâni de Cluj. Aşa că dacă mă simt mai bine ne vedem prin cetate la un pahar de vin fiert :)

marți, 6 octombrie 2009

Dimineţi târzii...


neverending white lights - the distance


... trezite pe ritmuri dulci şi lungite cu îmbrăţişări adormite. Deocamdată sunt doar eu, pall mall albastru şi cafea. Ea va completa peisajul într-o zi, dar nu lipseşte niciodată din gîndul meu, din dimineţile petrecute în bucătărie şi dezmorţite de fum şi cafea, din staţia de autobuz sau din plimbările reci. Pentru că îmi lipseşte de fiecare dată când fac de mâncare, de fiecare dată când ating podeaua rece sau când ascult muzică.

Te iubesc :)

vineri, 2 octombrie 2009

Mergeţi acasă

E VINERI, ce pana mea? Mâine şi poimâine lenevesc, recomand activitatea asta :D