miercuri, 29 aprilie 2009

E nasol să te loveşti la cap

Pe bune. Mă ridic de pe scaun sau din pat şi durează 4-5 secunde să treacă ameţeala. Am fost la medic azi, m-a pus să închid ochii şi să stau într-un picior (hehe, vroiam să provoc la o mimă da` n-am reuşit) şi era să parchez lângă cântarul pentru copii.

Aşa că am fost cuminte, i-am urmărit degetul cu privirea (nu s-a scobit în nas, scârboşilor) (nici în fund) mă făceam că ascult ce zice în timp ce completa biletul de trimitere la neurologie (hei, era un tapet beton cu tom si jerry şi încercam să urmăresc povestea de pe perete) pe motiv de stare după TCC (traumatismcraniocerebral sau aşa ceva, pe bune tapetu` ăla m-a captivat) şi, normal, am întârziat la neurologie. Sper să nu repet şi mâine partea cu întârziatu`.

"momma put my guns in the groud.. I can't shoot them anymore..."

heh.. so I'm mentally challenged right now XD

marți, 28 aprilie 2009

Freacă menta

M-am distrat puţin făcând asta pentru un amic :) nu am desenat totul, am modificat DJ-ul găsit pe net.

luni, 27 aprilie 2009

O mică idee...

...pentru firmele mici care nu depind de locaţie ca să-şi desfăşoare activitatea:

Vine vara, e cald, frumos, mai mare plăcarea să te plimbi şi să savurezi anotimpul. În cazul în care un şef îşi permite, nu ar fi frumos să facă să se întample aşa ceva?:

- 5 zile cazare. nu contează unde la munte sau la mare.
- un laptop pentru fiecare angajat, într-un hotel cu wireless.
- program de lucru 6 - 8 ore.
- program gen teambuilding după cel de lucru.

Firma produce, angajaţii schimbă decorul o săptămână, socializează mai bine şi mai mult decât la birou, se duce naibii un pic rutina şi per total e o experienţă plăcută.

Greşesc?

Pasiuni cu şase corzi

Pe vremea când îmi dădeam bacalaureatul, mi-am cumparat o chitară. A fost un fel de pariu, dacă îmi iau bacu la română îmi cumpăr chitară. Încet încet am început să învăţ, aşa mai încet pentru că învăţam singur (google FTW) şi mi-era greu cu teoria muzicală (am chiulit la muzică, na. uram orele de "cor" blablabla).

Şi m-a prins microbul. Până în ultimul an de facultate, când am început să lucrez, exersam aproape zilnic şi am început să prind mişcarea. Aveam caţiva prieteni şi ei amatori cu care pierdeam vremea pe unde apucam cântând la chitare. După ce am început să lucrez am uitat de chitară, nu aveam timp de zdrăngănit corzi şi decât să-mi fac poftă preferam să mă abţin.

Ca orice amator, vânam o ocazie să pun un pic mâna pe o chitară electrică. Şi vinerea trecută s-a întâmplat :D şi nu mă pot abţine (am să mai merg la repetiţii la baieţi, sa mai pişc un pic corzile) aşa că m-am decis să-mi cumpar o generatoare de zgomot, anume asta:



Cum mă întorc din concediu la vară, achizitionez nebunia şi imi fac de cap :D

duminică, 26 aprilie 2009

G point

nimic pr0n. ma dau pe net pe un ipod touch, la o bere intr-un pub numit "g point"

really nice :D

luni, 20 aprilie 2009

Aţi păscut fericiţi?

Eu da. Adică am stat toată ziua în pat şi n-am facut nimic altceva decât mâncat pufarin, băut nectar şi uitat la filme.

Şi bonus, nici un mesaj dedicat momentului, hehehe

luni, 6 aprilie 2009

La Multi Ani

ai lov iu *kiss*