luni, 22 septembrie 2008

truth in advertising



tocmai am observat chestia asta, hahaha

intarziat



Fort Minor - Right Now
Asculta mai multe audio Muzica »

`neatza. ii vad pe zoso si cabral (or fi mai multi, eu pe ei i-am observat) ca folosesc muzica pentru post-uri :) pe sistemu` "da-i play inainte sa citesti". imi place, in sfarsit folosesc si eu ceva ce vad si la altii, fara sa copiez (nu ca as copia..)

mie imi place chestia asta cu muzica, da putina perspectiva textului si il apropie cititoru` de ceea ce simti tu cand scrii amalgamu` de litere, virgule, all the crap. eu incepusem sa scriu un "roman" prin facultate, si am folosit chestia asta. printre randuri puneam din cand in cand numele piesei care ma inspirase pentru bucata aceea de text. haha, am un fost coleg care si acum ma roaga sa scriu mai departe..

anywho.. fort minor - right now, ascultat intr-o dimineata de toamna, rece, mi se pare ca se potriveste la fix. enjoy.

vineri, 19 septembrie 2008

ca la noi... rar

ce sa mai zic de asta. si sa nu-ti vina sa-i bati pe toti wankerii astia..


via alexbrie.net

inca putin pana la doo'j'cinci

urasc facturile. nu pentru ca marile coorporatii sunt un rahat sau alte balarii, ci pentru ca asa se nimeresc sa apara atunci cand am bani. si ma lasa fara. parca e un pitic mic ce sta dupa dulap, si cand apare farfuria cu prajituri, HOP sare, ia cateva bucati si fuge inapoi.

deloc amuzant.

miercuri, 17 septembrie 2008

de incantat retina

una beton si inca un site plin de material pentru incantarea retinei.

late at work

nu chiar asa de "late", dar totusi.. satul de prostia prin care am trecut azi. si ma asteapta inca un telefon nupreainteresant. draci..

ascult



eviscerape2 - WoW pvp video
Vezi mai multe video din Jocuri »

si visez la mai bine. cine stie, poate e chiar dupa colt.

m-am plictisit sa scriu cu diacritice, si cu majuscule, fuck that. inchide ochii si pierde-te 15 minute ascultand muzica de mai sus. daca adorm la birou promit sa scriu cand ma trezesc, hahaha.

joi, 4 septembrie 2008