luni, 18 mai 2009

Bad Apple

:) notat aici pentru răsfoit peste ani. Bad Apple au vrut, Bad Apple le-am dat. Logo-ul unei tinere formaţii de rock, amici de-ai mei.

Plăcut impresionat



Spuza. Prima auditie pentru mine a muzicii lor a fost sâmbătă după-masa la concertele din cadrul Noptii Muzelor. Tot ce mai am de adaugat e că vreau primul lor CD cu autografe.

Foarte frumos, păcat că nu au piesa asta la un sunet mai de calitate aşa că va trebui să mergeţi să-i vedeţi live. Vă anunţ când se va întâmpla.

vineri, 15 mai 2009

Alexa - A girl like me (varianta rock)



Alexa - A girl like me (New version)
Asculta mai multe audio Muzica »

Îmi place mai mult decat tot ce-am văzut până acum la eurovisionul ăsta. Varianta rock am ascultat-o destul de mult zilele astea.

Era să uit

N-am nimic la cap, deşi ceva funcţionează haotic pe acolo. Aşa zice EEG-ul, tomografia în schimb zice că-s bine. Ăştia doi amici se mai ceartă dar sunt de treabă. EEG şi CT, la ei mă refer.

16 mai 2oo9, în cetatea din Tg. Mureş se intampla Noaptea Muzeelor - Noaptea Muzelor, o să fiu prin preajma evenimentului mai ales pentru că am câţiva amici ce vor fi pe scenă hehehe XD mai multe informaţii pe site-ul Amphion.

Vă invit la cetate, la o bere. O să fim şi noi prin preajmă.

Gata şantierul

Şi gata modificările. O vreme las google ads, vreau cel puţin să văd cam care e mişcarea cu ele. Să am habar cât de cât despre ce e vorba.

Noua temă e inspirată de muzica ce o ascult când sunt cu ea.

miercuri, 13 mai 2009

Şantier

Modific tema şi îmi dă ceva bătăi de cap, n-am timp acum.. Aşa că e şantier pe blog momentan...