joi, 22 ianuarie 2009

pas cu pas, strivim ce-i mai bun

asta se potriveste cu tot ce e in jur acum. racoarea si vantul de afara, mirosul de aer umed, soare lipicios intins pe geam.



Soilwork - Departure Plan
Asculta mai multe audio Muzica »

trei post-uri mi-au atras atentia in dimineata asta. nenea cu cafeaua o spune bine, si intre timp noi facem ce stim mai bine, stricam ce e bun si ne batem joc de omenie (via zoso). eu ma intreb daca ne-o meritam si de ce naiba nu ne putem trezi din tampenie.

buna dimineata.

miercuri, 21 ianuarie 2009

stuck in a moment

nimic nu urasc mai mult decat sa ma simt mic, mic, atat de mic incat mi-e frica sa ma caut in oglinda. in momentele astea imi aduc aminte ca nimic nu iubesc mai mult decat pe ea, familia si muzica. si vreau sa opresc micimea si sa ma fac util, dar tot ce pot face in neputinta mea e sa zac.

luni, 12 ianuarie 2009

una tare de an nou

La noi in Africa (a se citi Tg-Mures) sunt unele autobuze in care trebuie sa-ti cumperi bilet de la sofer. Intr-un bus din asta s-a intamplat ieri ceva nou. merg la nenea sa cer bilet, platesc, intre timp nenea ma intreaba: "auzi, pe unde merge linia 20?" (adica autobuzul din care tocmai cumparasem bilet) "n-am condus de mult pe linia asta"

oh, happy day!