luni, 25 februarie 2008

luni, 18 februarie 2008

little big branding

Lucrez ca web designer (junior graphics designer mai bine zis) de ceva vreme, si am trecut prin multe proiecte. Mai mici, mai mari, am avut si inca mai am multe de invatat, tot ce pot sa spun pana acum e ca oamenii sunt al naibii de aiurea la multe capitole. Clientu` se poate transforma intr-un atotstiutor intr-o secunda, si brusc nu mai ai nici o placere sa lucrezi. Dar poate ca fara dintr-astia nu ar mai fi la fel de interesant..

In ultima vreme lucrez la 2 site-uri pentru niste cunostinte, si partea buna in toata chestia asta e ca mi-au dat mana libera la tot ce tine de design. Incepand de la logo, culori, corporate identity, si terminand cu site. Toatea astea sunt un exercitiu important pentru mine pentru ca am ocazia sa gandesc totul, incepand de la concept pana la realizare, si ma ajuta sa gandesc putin altfel tot procesul. Altfel insemnand mai implicat.

Daca citesti chestia asta, spune-mi parerea ta.

automagis.ro from Logosauce.com

Imi place sa primesc feedback :)

ps: proiectul e finalizat in proportie de 60%, dar conceptul e final. Revin cu conceptul de site mai pe seara.

marți, 5 februarie 2008

ce mai fac blondele?

ia uite.. oare poti face febra musculara din asa ceva?

via Dragos Novac.

smile

Un tip, singur acasa. Cineva suna la usa. Tipul deschide usa. La intrare o moarte mica, asa cam de douazeci de centimetri inaltime, cu coasa si parpalac negru.

- Vai, Doamne, vaaaai!
- Stai lejer, am venit dupa hamster

vineri, 1 februarie 2008